Bij een asbest renovatie hanteren we altijd dezelfde werkwijze. Deze hebben we in 6 stappen kort maar helder voor u beschreven. Dit vanaf inventarisatie werkzaamheden tot aan oplevering. En dat van A tot Z  in eigen beheer met de kortst mogelijke lijnen. Benut de kracht van combineren!!

Materialen

Onze materialen en leveranciers worden geselecteerd aan de hand van belangrijke items: Kwaliteit, Service en Prijs. Op de hoogte blijven, verbeteren en continue op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden is onze manier om bij de beste in onze branche te horen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, we zijn altijd op zoek naar betere manieren van veilig werken. Het risico dat onveilig werken met zich mee brengt proberen we zoveel mogelijk te beperken. Zo leiden we onze werknemers o.a. op door middel van VCA-Cursussen.

Duurzaamheid 
en innovatie

Op sociaal gebied betekend dit een duurzame relatie met opdrachtgevers, werknemers en leveranciers. Daarnaast zijn we voortdurend bezig om, op het gebied van materiaalkeuze, te zorgen dat onze producten ook op de lange termijn het beste eindresultaat geven.