1.jpg
fgrt.jpg
Uw bedrijfspand toe aan een update?

Voldoet uw bedrijfspand, winkel of kantoor eigenlijk nog prima? Gelegen op een mooie locatie? Maar doet het uiterlijk inmiddels wel gedateerd aan en laat de isolatiewaarde van de buitenschil ook te wensen over? Dan is bedrijfspandrenovatie  waarschijnlijk een zeer goed alternatief voor u.  Zie hieronder kort en bondig 5 Wat en Waaroms inzake bedrijfspandrenovatie.

1 | Waarom renoveren?

De onderhoudskosten van oudere panden kunnen soms behoorlijk oplopen. Om hier wat aan te doen kunt u natuurlijk nieuw bouwen. Waarom is renoveren interessant?
- Goedkoper dan nieuwbouw.
- Daling energiekosten.
- Waardestijging pand.
- Uitstraling weer up to date.

2 | Waarom nu?

De redenen om het (nu) te doen kunnen voor elke ondernemer verschillend zijn. Hieronder noemen we er een paar:
- Lekkage. Er moet dus wat gebeuren.
- Nieuwe indeling gewenst.
- Aanzien raakt gedateerd.

3 | Wat voor type beplating of paneel toepassen?

De mogelijkheden in dak- en wandbeplatingsland zijn uitgebreid. Aan de hand van uw wensen denken we hierin graag met u mee. Als u nog niet echt een beeld hebt welke kleur en uitstraling uw bedrijfspand moet gaan krijgen, dan doen wij graag een ontwerpvoorstel compleet met 3D-visualisatie. Klik hier om een beeld te krijgen van in het verleden reeds door ons uitgevoerde bedrijfspandrenovaties.

4 | Waarom door JOBO Asbestrenovaties  laten doen?

Er zijn meer bedrijven in Nederland waar u terecht kunt voor het renoveren van uw bedrijfspand. Waarom zou u het nou precies door Jobo Asbestrenovaties laten uitvoeren. Eigenlijk zou u dat het beste aan onze opdrachtgevers kunnen vragen. Doe dat ook gerust. Maar om het u makkelijk te maken geven we u vast 3 argumenten in het grijze blokje rechts hiernaast.

5 | Wat zijn de kosten?

Dat is voor u als ondernemer uiteraard van groot belang. Dat begrijpen we heel goed. We doen dan ook altijd onze uiterste best om tot een, bij uw budget passende aanbieding te komen. Zonder afbreuk te doen aan uitstraling en kwaliteit. Geïnteresseerd? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of laat een Bel-mij-terug verzoek achter.

Benut de kracht van combineren

  • Doorlopende arbeidsgang, dus niet onnodig lang dakloos
  • Doordacht en effici├źnt, dus het voordeligste concept
  • Uw project, van A tot Z, onze zorg

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten