Werkwijze

De werkwijze die we hanteren bij een bedrijfspandrenovatie is altijd dezelfde. Deze hebben we in 4 stappen kort maar helder voor u beschreven. Dit vanaf inventarisatie werkzaamheden tot aan eindoplevering.

Stap 1 Inventarisatie, project opname en visualisatie

Na het eerste contact maken wij een afspraak op locatie om taxatie te doen en uw wensen in kaart te brengen. Wij brengen een frisse kijk en heldere, praktisch uitvoerbare, ideeën mee. Aansluitend volgt het maken van calculatie en prijsaanbieding. Ook is het mogelijk om middels een 3D visualisatie alvast een beeld te geven van uw “nieuwe” pand. Vanwege onze duurzame relatie met veel leveranciers, kunnen we de meest uiteenlopende materialen aanbieden.


Stap 2 Opstellen van werkplan en tekeningen

Na opdracht wordt als eerste een werkplan opgesteld en besproken. Zodat u tijdens de renovatie niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij houden we rekening met eventueel doorlopende bedrijfsprocessen. Materiaal-opslag, stroomvoorzieningen, gebruik van materieel, etc. zijn hierbij belangrijke aspecten. Ons kenmerk is dat we geen detail onbesproken laten. Wat van te voren makkelijk is te wijzigen, is vaak achteraf een lastige opgave.


Stap 3 Uitvoering

Uw project wordt door onze specialisten zorgvuldig uitgevoerd. De contacten tussen de afdelingen calculatie/verkoop, werkvoorbereiding en uitvoering zijn zodanig, dat tijdens de realisatie de kans op afwijkingen en het niet voldoen aan de overeengekomen afspraken, tot een minimum worden beperkt. De lijnen binnen onze organisatie zijn heel kort. Verder is alles tijdens de uitvoering gericht op veiligheid, efficiëntie, duurzaamheid en vroegtijdige heldere communicatie.


Stap 4 Oplevering

Samen met u als opdrachtgever lopen we hele project nog eens na. We kijken naar de geleverde kwaliteit en het verloop van het gehele traject. Het streven is altijd om de ronde te doen zonder opleverpuntjes. Maar mochten deze er onverhoopt toch zijn, dan zullen we onze uiterste best doen om deze naar volle tevredenheid voor u op te lossen. Een tevreden klant is immers onze beste reclame! Klik hier voor een overzicht van in het verleden door ons gerealiseerde bedrijfspandrenovaties.