Taxatie

Taxatie en Advies

Indien er schade aan uw pand is veroorzaakt, kunt u contact met ons opnemen. De meest gangbare benadering voor het herstellen van schades is dat wij eerst een taxatie komen doen van de schade aan uw pand. Na het afgeven van een offerte (eventueel rechtstreeks naar de verzekeraar), kunnen wij de schade vakkundig voor u herstellen. Kennis van materialen en opbouw van uw pand zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. De uitstraling van uw pand moet namelijk wel gewaarborgd blijven. Dit begrijpen we als geen ander. Mocht het een grote schade betreffen aan een wat ouder pand, dan kan het verstandig zijn om van de nood een deugd te maken. Dit door bij ons advies te vragen over de mogelijkheden en kosten van een complete bedrijfspandrenovatie.

Materiaalkeuze

In de meeste gevallen betreft het gelukkig geen grote schade en zal deze natuurlijk verholpen worden met gebruik van dezelfde materialen. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we nog aan praktisch alle ooit gebruikte materialen komen. Anders is er vrijwel altijd wel een alternatief product voorhanden met minimaal dezelfde specificaties.

Herstel

De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakkundig opgeleide montagemedewerkers. Waarvan de meesten inmiddels ook kunnen bouwen op jarenlange praktijkervaring. Dit ziet u terug in de snelheid en netheid van de herstelwerkzaamheden. We streven er naar dat na de herstelwerkzaamheden niet meer te zien is dat er ooit schade is geweest.