Projecten

In het verleden hebben we reeds de nodige ervaring opgebouwd met diverse bedrijfspandrenovatie projecten. Een aantal van deze projecten vindt u op deze pagina. Voor een selectie van asbestrenovatie projecten, klik hier. Voor een beeld van nieuwbouw projecten verwijzen we u graag naar de selectie van projecten op de site van Van de Haar Dak- en wandbeplating.

Gevelrenovatie bedrijfspand te Utrecht

Renoveren Gevel Ook in Utrecht kiest men voor gevelrenovatie. Bij de voorgevel is de bestaande beplating vervangen door sandwichpanelen voor een betere isolatie. De overige gevels zijn de nieuwe platen op de bestaande beplating gemonteerd. Met het nodige zetwerk zijn de kaders en de afwerking gerealiseerd. Het pand ziet er weer fris uit en kan weer jaren mee!.. Meer lezen »


Stormschade bedrijfspand Nissan te Amsterdam

Stormschade en gevelrenovatie bedrijfspand Hoge bomen vangen veel wind. Hoge gebouwen ook. Daar weten ze bij Nissan in Amsterdam ook van mee te praten sinds begin 2014. De gelegenheid is meteen aangegrepen om de gevel op diverse plekken wat te renoveren. Na het verhelpen van de stormschade en het renoveren van de gevel staat het.. Meer lezen »


Renoveren gevel bedrijfsruimte te Veenendaal

Renoveren gevel bedrijfsruimte Bedrijfsverzamelgebouw in Veenendaal in Maart 2015 voorzien van nieuwe gevelbeplating. Het pand kon wel een fris uiterlijk gebruiken. Diverse plekken met schade in het bestaande damwand. En hier en daar duidelijke kleurverschillen. Na renovatie is het weer een strak geheel geworden. Opdrachtgever is ook nog van plan, in eigen beheer, de kozijnen aan.. Meer lezen »


Renoveren bedrijfspand te Veenendaal

Renoveren bedrijfspand Prachtig werk. Het renoveren van een bedrijfspand. Pas wegrijden als het iets moois is geworden. Denken aan hoe het was, en kijken hoe het geworden is. Als dan de opdrachtgever ook tevreden en blij is met het eindresultaat. Dan zijn wij het ook. Daar doen we het voor. Project-informatie Demonteren en afvoeren van: Bestaande.. Meer lezen »


Gevelrenovatie bedrijfspand Koops te Lochem

Gevelrenovatie bedrijfspand Een gevel bepaalt het gezicht van een pand. Belangrijk dus voor de eerste indruk. Bij het bedrijfspand van de firma Koops te Lochem hebben we alleen de gevel gerenoveerd. Ook hier is met een bescheiden budget weer veel veranderd. Een stuk frissere en strakkere uitstraling. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van:.. Meer lezen »


Restylen showroom Autofix te Nunspeet

Restylen showroom Autofix te Nunspeet Zoals een auto op kan knappen na een grondige poetsbeurt, zo kan een showroom enorm opknappen na een gevel renovatie. Autofix te Nunspeet lijkt wel een geheel nieuw onderkomen te hebben na de restyling. Een mooi voorbeeld van hoe je met een bescheiden budget het aanzicht compleet kunt laten veranderen… Meer lezen »


Facelift hal firma Martens te Elst

Facelift hal De hal van Martens metaal te Elst heeft een facelift ondergaan. Het geheel staat er weer keurig verzorgt en strak bij. Net zoals er gewerkt wordt bij dit bedrijf. En dat wil je als bedrijf dan ook graag uitstralen. Helemaal gelukt weer na deze renovatie van de bedrijfshal. Project-informatie Verzorgen van: Demonteren en.. Meer lezen »


Renovatie bedrijfspand te Genemuiden

Renovatie bedrijfspand de Haan te Genemuiden In  2012 hebben we de renovatie van het bedrijfspand voor Herman de Haan bedrijfskleding voltooid. Het pand heeft weer een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen en kan er weer even tegen aan. Project-informatie Verzorgen van: Gefaseerde uitvoering. Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 660 m2 Staaldakplaten 0,75mm, 106R750 profiel, kleur Ral 9002.. Meer lezen »


Update bedrijfspand te Ede

Update bedrijfspand Waaijenberg te Ede. JOBO Asbestrenovaties B.V. renoveerde de gevels van deze bedrijfshal. Samen met de opdrachtgever hebben we de mogelijkheden en wensen in kaart gebracht. Na het maken van de werktekeningen zijn onze monteurs aan de slag gegaan. Het resultaat is dan ook werkelijk een complete metamorfose! Project-informatie Leveren en monteren van: 430.. Meer lezen »


Renoveren autogarage Geerestein te Barneveld

Renoveren autogarage Autobedrijf van Geerestein doet dagelijks niet anders dan auto’s met schade renoveren. Het pand wilde hij daarom ook gewoon weer netjes hebben. Dat hoort bij de uitstraling van een autoschade bedrijf. En zo is het maar weer netjes. Een kleine ingreep en toch een veel verzorgder aanzicht. Project-informatie Demonteren van: Oude panelen. Leveren en.. Meer lezen »


Gevelrenovatie Showroom Lagemaat Wasautomaten

Gevelrenovatie te Nijkerk Zeker voor een showroom, waar je iets ten toon wilt stellen, is het uiterlijk en de uitstraling niet onbelangrijk. Dat begreep Dhr. Lagemaat van Jan Lagemaat Wasautomaten b.v. ook. En hij wilde graag gaan besparen op zijn energiekosten. Vandaar dat we de profielbeplating van zijn pand te Nijkerk hebben voorzien van geïsoleerde.. Meer lezen »