Projecten

In de achterliggende jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met asbestrenovatie projecten. Een aantal van deze projecten vindt u op deze pagina. Voor een selectie van bedrijfspandrenovatie projecten, klik hier. Voor een beeld van nieuwbouw projecten verwijzen we u graag naar de selectie van projecten op de site van Van de Haar Dak- en wandbeplating.

Lijst referentieprojecten                                Lijst referentieprojecten


 

Asbest saneren, nieuw dak monteren

Complete asbestrenovaties van A tot Z Op zoek naar de juiste partner voor het asbest saneren en het nieuwe dak monteren? Ook in 2017 hebben wij al weer verscheidene projecten afgerond. Van kleine schuurtjes tot aan grote projecten. Jobo Asbestrenovaties regelt voor u de complete renovatie. Doordat wij het saneren alsmede het monteren in eigen bezit.. Meer lezen »


Asbestrenovatie golfplatendaken Deurne

Asbestrenovatie golfplatendaken Bij Unitverhuur Deurne hebben we de complete asbestrenovatie verzorgd. De oude asbest golfplaten daken van een vijftal schuren gesaneerd. Vervolgens hebben wij nieuwe golfplaten terug gelegd. Dit alles vakkundig afgewerkt met windveren en scharniernokken. Zodoende zijn alle units weer voorzien van een nieuw en betrouwbaar dak! Asbestrenovatie golfplatendaken Project-informatie Verwijderen en afvoeren van: 2573.. Meer lezen »


Dakrenovatie golfplatendaken Schalkhaar

Complete asbestrenovatie golfplaten daken Bij Fam. Pol hebben we de oude asbest golfplaten daken van een drietal schuren gesaneerd. Op de werktuigberging en de veestallen vervolgens weer nieuwe golfplaten terug gelegd met nokken. Dit alles in één werkgang. Dezelfde handen voor saneren en monteren! Benut de kracht van combineren! Ook voor complete asbestrenovaties zijn wij.. Meer lezen »


Dak en gevelrenovatie te Kraggenburg

Dak & gevelrenovatie te Kraggenburg Bij deze bewaarloods hebben wij de complete dak & gevelrenovatie verzorgd. Hierbij zijn wij begonnen met het verwijderen van de asbesthoudende golfplaten. Direct hierna zijn we gestart met het monteren van Eternit golfplaten. Ook de gevels zijn grondig gerenoveerd. In plaats van de oude asbestplaten is er een enkelwandige damwandplaat.. Meer lezen »


Renovatie golfplaten daken te Leusden

Renovatie golfplaten daken Bij Maatschap van Zandbrink te Leusden hebben we de oude asbest golfplaten daken van een drietal schuren gesaneerd. Op de werktuigberging vervolgens weer nieuwe golfplaten terug gelegd. De jongveestal en de ligboxenstal voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen. Project-informatie Verwijderen en afvoeren van: 890 m2 Asbest golfplaten. Leveren en monteren van: 325 m2 Eternit golfplaten. 25 m2.. Meer lezen »


Vervangen asbestdak te Kootwijkerbroek

Vervangen asbestdak In opdracht van de VanDrie Group te Mijdrecht hebben we het vervangen van het asbestdak verzorgt voor een kalverenschuur. Dit op de locatie van Dhr. de Bruin te Kootwijkerbroek. Tevens de silo opbouw voorzien van nieuwe wandbeplating en het geheel netjes afgewerkt. Project-informatie Verwijderen en afvoeren van: 3380 m2 Asbest golfplaten van dak en gevels. Leveren.. Meer lezen »


Vervangen golfplaten dak te Ermelo

Vervangen golfplaten dak In opdracht van Van Panhuis Bouw hebben we bij Dhr. Vliek in Ermelo het asbest golfplaten dak verwijderd van de koeienschuur. Vervolgens  hebben we het dak voorzien van 40 mm dikke sandwichpanelen. De koeien zijn tijdens de sanering gewoon op stal gebleven. Dit kon omdat we de sanering in 2 fase’s hebben uitgevoerd. De flexibiliteit van.. Meer lezen »


Asbestplaten vervangen te Tjerkgaast

Asbestplaten vervangen In opdracht van Dhr. Zonderland hebben we september 2015 de asbestplaten vervangen op het dak van de ligboxenstal. Teruggelegd hebben we Ecopanelen van 30 mm dik. Daar het melken in deze stal plaatsvindt middels een melkrobot, hebben we de tijd van het saneren boven de melkrobot tot een minimum beperkt. Geen probleem als saneren en.. Meer lezen »


Asbest dakrenovatie te Zwaagdijk

Asbest dakrenovatie In opdracht van Mts. Schouten hebben we augustus/september 2015 het asbest golfplatendak van meerdere stallen op het erf vervangen. Deels door geïsoleerde ecopanelen. Deels door nieuwe asbestvrije golfplaten. Project-informatie Verwijderen en afvoeren van: 2100 m2 Asbest golfplaten, deels incl. gespoten Pur-isolatie en gordingen. Leveren en monteren van: 600 m1 Vuren geschaafde dakgordingen. 400 m2 Hollands Eternit golfplaten. 50.. Meer lezen »


Golfplaten eraf, sandwich erop in Zeewolde

Golfplaten eraf, sandwich erop In opdracht van Mts. Tonkes hebben we juli 2015 het asbest golfplatendak van de robuuste domeinschuur verwijderd. En meteen aansluitend een geïsoleerd sandwichpaneel weer terug gelegd. Met 3 dagen weer waterdicht. Benut de kracht van combineren. Dezelfde handen voor saneren en monteren. Project-informatie Verwijderen en afvoeren van: 1900 m2 Asbest golfplaten t.p.v. dak en.. Meer lezen »


Complete renovatie te Zeewolde

Complete renovatie bewaarplaats In opdracht van Solentus uit Dronten hebben we juli 2015 bij Dhr. Smid te Zeewolde een complete renovatie van zijn bewaarplaats gerealiseerd. Zowel het dak als de wanden van de bewaring waren voorzien van asbesthoudende golfplaten. Deze zijn door ons verwijderd en aansluitend is er door dezelfde mensen de nieuwe beplating aangebracht. Direct.. Meer lezen »


Vervangen golfplaten te Molkwerum

Vervangen golfplaten In opdracht van Dhr. Galama uit Molkwerum hebben we juni 2015, het bestaande golfplaten dak op de ligboxenstal vervangen door sandwichpanelen voorzien van golfprofiel. De nok is uitgevoerd als schoorsteennok. Om het nodige licht in de stal te krijgen, is gekozen voor het toepassen van dubbelwandige lichtcassettes. Project-informatie Verwijderen en afvoeren van: 1750 m2 Asbestvrije golfplaten.. Meer lezen »


Dak renovatie Dams transport te Zundert

Dak renovatie In opdracht van A.I.S. uit Etten-Leur hebben we in Zundert begin juni 2015 de dak renovatie opgeleverd van een 116 meter lange hal. Bij dit project zijn er weer nieuwe Joris Ide ecopanelen terug gelegd. Ook is het dak aan 1 zijde voorzien van lichtcassettes. Hal is niet alleen verfraaid op deze wijze, maar ook meteen geïsoleerd… Meer lezen »


Asbestdak vervangen te Dronten

Asbestdak vervangen In Dronten hebben we mei 2015, in opdracht van HediBouw, het asbestdak en de topgevels vernieuwd bij Dhr. Michielsen. Bij dit project zijn er weer nieuwe Eternit golfplaten terug gelegd op het dak, in de kleur Terracotta. Zodat het nu een fraai geheel vormt met de naastgelegen domeinschuur, waarop een pannen dak ligt in deze kleur. Project-informatie.. Meer lezen »


Asbest dak saneren te Wilp

Asbest dak saneren In Wilp hebben we half mei 2015 het asbest dak saneren verzorgt voor Dhr. Buitenhuis. Bij dit project zijn er weer nieuwe Landini golfplaten terug gelegd. Tevens hebben we enkele slechte gordingen vervangen voor nieuwe exemplaren. Zodat het geheel weer recht en strak oogt. Project-informatie Saneren en afvoeren van: 485 m2 Asbesthoudende golfplaten… Meer lezen »


Golfplaten vervangen te Swifterbant

Golfplaten vervangen In Swifterbant hebben we eind april/begin mei 2015 van 2 schuren de asbesthoudende golfplaten van daken en gevels vervangen. Je kent de schuren na de renovatie bijna niet meer terug. Na renovatie is het dak door Solentus uit Dronten meteen voorzien van zonnepanelen. Weer een duurzaam geheel geworden zo, waar opdrachtgevers bij gezondheid nog jaren plezier.. Meer lezen »


Asbestverwijderen 2 schuren te Biddinghuizen

Asbestverwijderen 2 schuren In Biddinghuizen hebben we maart 2015, in opdracht van Solentus uit Dronten, van 2 naast elkaar gelegen schuren de oude golfplaten verwijderd. En vervolgens op 1 schuur nieuwe Ecopanelen aangebracht. En op 1 schuur nieuwe Sandwichpanelen. Tevens de kilgoten opnieuw ingeplakt met EPDM. Solentus uit Dronten heeft direct na afloop renovatie zonnepanelen geïnstalleerd. Project-informatie Verzorgen.. Meer lezen »


Dak vervangen bestaande stal te Tubbergen

Dak vervangen bestaande stal te Tubbergen In opdracht van Lansink Systeembouw hebben we bij Dhr. Haarhuis het asbest golfplaten dak vervangen van de bestaande stal. De uitbreiding van de stal waar Lansink Systeembouw mee bezig was hebben we ook meteen voorzien van dak- en wandbeplating. Zo toont het bestaande gedeelte en de nieuwbouw mooi als 1 geheel… Meer lezen »


Asbest dak vervangen te Leusden

Asbest dak vervangen te Leusden Voor Dhr. Daatselaar hebben we het asbest dak vervangen van de caravanstalling. Op de naastgelegen jongveestal lagen asbestvrije golfplaten. Deze zijn meteen vervangen voor nieuwe Eternit vezelcement golfplaten. Nadat de golfplaten waren aangebracht zijn er door een installatiebedrijf nog zonnepanelen aangebracht. Al met al is het na de dakrenovatie een.. Meer lezen »


Asbestrenovatie bewaarplaats te Zeewolde

Asbestrenovatie bewaarplaats te Zeewolde In opdracht van Solentus te Dronten heeft van de Haar de asbestrenovatie van dak en gevels verzorgt bij de bewaarplaats van dhr. Wander in Zeewolde. De asbesthoudende golfplaten zijn vervangen door Eternit vezelcement golfplaten. Voordat de golfplaten zijn gemonteerd, is eerst het gehele dakvlak voorzien van 40 mm isolatie. De verouderde houten.. Meer lezen »


Asbest dak vernieuwen Loenhorst metaal te Barneveld

Asbest dak vernieuwen bij de firma Loenhorst te Barneveld Van de Haar heeft in opdracht van Loenhorst Metaal Barneveld het asbest dak vernieuwen van de bedrijfshal aan de Mercuriusweg 14 te Barneveld verzorgd. De ca. 840 m2 asbest houdende golfplaten zijn vervangen door geïsoleerde sandwichpanelen. Ook is er meteen de nodige wandbeplating vernieuwd en zijn er nieuwe lekdorpels en windveren.. Meer lezen »


Asbest renovatie bedrijfshal met kantoor te Dirksland

Koudstaal te Dirksland Van de Haar heeft in opdracht van Dhr. Koudstaal de asbest renovatie verzorgd van zijn bedrijfshal. De ca. 800 m2 asbesthoudende golfplaten zijn vervangen voor sandwichpanelen voorzien van een dakpanmodel. Om er echt wat moois van te maken zijn gelijk de gevels voorzien van een nieuwe profielplaat (plankmodel) met houtnerfmotief. Project-informatie Verzorgen van: Saneren en afvoeren.. Meer lezen »


Asbest saneren landbouwschuur te Zeewolde

Asbest saneren en nieuwe beplating monteren  Jobo Asbestrenovaties B.V. heeft het asbest saneren van het dak en de asbesthoudende gevelbeplating verzorgd voor Dhr. v.d. Burg. Na het saneren is de schuur ook weer door ons voorzien van nieuwe beplating. In de Flevolandse polder staan nog heel veel schuren waar asbesthoudende golfplaten op en aan zijn gemonteerd. Na de voltooiing van.. Meer lezen »


Asbestsanering te Bentelo

Asbestsanering en nieuwe sandwichpanelen monteren  In opdracht van Dhr. Exterkate heeft Jobo Asbestrenovaties B.V. de asbestsanering verzorgd van zijn pand te Bentelo. In de voormalige schuur is tegenwoordig een speeltuin / kinderdagverblijf gevestigd. De behoefte om een geïsoleerd dak is mede daaruit voortgekomen. Naast het voordeel in comfort en energiebesparing heeft de renovatie ook een positieve invloed gehad op de uitstraling van het pand. Er.. Meer lezen »


Dakrenovatie te Biddinghuizen

Dakrenovatie te Biddinghuizen Voor een bedrijf dat zonnepanelen installeert, hebben we de dakrenovatie uitgevoerd voor de schuur van Dhr. Brouwer. Ook deze klant is weer verlost van zijn asbest golfplaten en kan vanaf nu de voordelen plukken van zijn Ecopanelen dak. Bij dit project tevens de topgevels voorzien van nieuwe wandprofielplaten. Projectinformatie Verzorgen van: Saneren en afvoeren van 1320 m2 asbesthoudende.. Meer lezen »